De formule

In vijf bijeenkomsten van twee uur proberen we tot de kern te komen van je ondernemerschap: op een eigen en unieke manier een dienst of product verkopen en ervoor zorgen dat je klanten bij je terug komen. Dat je daarbij soms een impuls van buiten voor kunt gebruiken is logisch. Soms heb je even afstand nodig om alles weer even met andere ogen te bekijken. Misschien wil je uitbreiden of juist kleiner worden. Meer gebruik maken van het potentieel van je personeel of een nieuwe dienst of product gaan verkopen.

De kunstenaarcoach is goed om dit proces aan te jagen en je op een open en eerlijke manier te begeleiden. Wij werken dagelijks met alle elementen die belangrijk zijn in dit proces (creativiteit, improvisatie, buiten het kader denken, ideeën bedenken en weten te transformeren naar de werkelijkheid). Daarnaast is de het formuleren van de coachvraag een hele belangrijke eerste stap. Waar zet je op in?

Helderheid, duidelijke afspraken en zakelijkheid zijn andere aspecten van het coachen die het traject kenmerken. Als er ingezet wordt op bepaalde resultaten is dat het uitgangspunt voor het traject en zal er (voornamelijk door jou!) hard gewerkt moeten worden! Zonder dat het 'zwaar' wordt, dat bewaak ik dan weer!